» Інформація для учасників АТО » Понад 7 мільйонів гривень – на підтримку родин учасників АТО та Героїв Небесної Сотні

Понад 7 мільйонів гривень – на підтримку родин учасників АТО та Героїв Небесної Сотні

Автор: admin1 от 12-07-2018, 14:55
 (голосів: 0)

Понад 7 мільйонів гривень – на підтримку родин учасників АТО та Героїв Небесної СотніНа Львівщині реалізовують заходи оновленої Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні. На ці заходи з обласного бюджету вже виділили 7,5 млн грн.
Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА.
Відтак цьогоріч розширили спектр фінансової підтримки для родин, зокрема надаватимуть компенсацію вартості наданих послуг з організації сімейного відпочинку поранених учасників антитерористичної операції (операції Об’єднаних сил), у тому числі поранених бійців – добровольців АТО, батьків загиблих учасників АТО (ООС). Розмір компенсації - 1200 гривень на особу.
Як зазначили у департаменті фінансів 5 липня затвердили розпорядження голови Львівської ОДА про компенсацію вартості послуг з організації сімейного відпочинку вищезазначених родин. На цю мету в обласному бюджеті передбачили 3,4 млн грн. За ці кошти зможуть оздоровитись приблизно 3 тисячі сімей учасників операції Об’єднаних сил.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua