» Інформація для учасників АТО » Професійна перепідготовка для ветеранів АТО

Професійна перепідготовка для ветеранів АТО

Автор: admin2 от 12-11-2020, 13:01
 (голосів: 0)

Професійна перепідготовка для ветеранів АТОМіжнародний фонд соціальної адаптації, Університет «NORD» (Норвегія), Національний університет «Львівська політехніка»

ГО «Нове суспільство України»

Запрошують Вас до участі в проєкті «Норвегія - Україна» (NUPASS)

Основу проєкту складає професійна перепідготовка учасників АТО/ООС на цивільні спеціальності, що користуються попитом на ринку праці України, сприяння учасникам проекту у соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві.

Професійна перепідготовка виконується провідними викладачами НУ «Львівська політехніка» і в контексті зазначеного проєкту складається з:

  • Теоретичних занять (приблизно 30% від навчального плану).

  • Практичних занять (приблизно 70% від навчального плану).

  • Індивідуальних консультацій учасникам проєкту.

  • Наданням додаткових послуг університетом (користування бібліотекою, аудиторією для індивідуальної роботи, спортивним залом тощо).

Заходи з отримання соціальних навичок та компетентностей виконуються фахівцями ГО «Нове суспільство України» і в контексті зазначеного проєкту складається з:

  • Психологічної адаптації (групові тренінги, індивідуальні консультації, робота з окремими підгрупами).

  • Правової адаптації (групові та індивідуальні консультації).

  • Сприяння у працевлаштуванні або створенні власного бізнесу (тренінги, консультації з бізнес-планування та працевлаштування, зустрічі з потенційними роботодавцями, бізнес-практика учасників проєкту на підприємствах тощо).

ПРОПОНУЄМО ВАМ НАСТУПНІ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ:

КУРС: «КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ/ АНГЛІЙСЬКА МОВА»

Даний курс дозволяє у максимально скорочені терміни отримати практичні навички та необхідну теоретичну базу, які формують компетентності фахівця з тестування програмних продуктів (інженер з контролю якості програмного забезпечення), що користується попитом на ІТ-ринку праці України.

Курс розрахований на початківців.

ПРОГРАМА:

Нard skills - Англійська мова, Основи побудови алгоритмів, Організація баз даних, Побудова комп’ютерних мереж, Практичне тестування.

РЕЗУЛЬТАТ:

По закінченню курсів слухачі отримають навички професійного тестування комп’ютерних програм, підвищать рівень знання англійської мови.



КУРС: «УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ»

Даний курс дозволяє отримати знання, практичні навички і розуміння як розпочати свій бізнес, опанувати методики пошуку ідей та перевірку їх на успішність, вміння зробити бізнес унікальним, розуміти де взяти гроші для відкриття бізнесу, як залучити інвесторів, як просунути бренд на ринок, як привернути увагу суспільства, як формувати бюджет, знання з управління та стратегічного менеджменту, та практичні навички у створенні прототипів з використанням технологій - 3D принтер, лазер, ЧПУ фрезер.

РЕЗУЛЬТАТ:

По закінченню курсу слухачі отримають можливість створити прототип для оцінки ідеї на життєздатність і представлення продукту потенційним інвесторам; розмістити проект на краудфандинговому майданчику StartEra для збору коштів, для фінансування власної ідеї; подати заявку на отримання фінансування в розмірі 500 тис. гривень від Державної інноваційної фінансово-кредитної установи; прийняти участь у конкурсі стартапів «Стартап прорив», який дозволяє представляти свої проекти перед потенційними інвесторами; подавати заявки на участь у вітчизняних і міжнародних програмах підтримки стартапів і розвитку інноваційної діяльності та прийняти участь в англомовному грантовому проекті Creative Spark від Британської ради з розвитку стартапів.



По закінченню навчання за запропонованими навчальними курсами випускники отримують три документи: свідоцтво про професійну перепідготовку державного зразка від Національного університету «Львівська політехніка», спільний сертифікат університету NORD та Національного університету «Львівська політехніка», спільний диплом Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія і Міністерства оборони Королівства Норвегія.



МІСЦЕ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ: Філія НУ "Львівська Політехніка", м. Дрогобич, вул. Січових стрільців, 2

ФОРМА НАВЧАННЯ: Дистанційна з окремими аудиторними заняттями

ТЕРМІН НАВЧАННЯ: з 15 лютого 2021 року по 15 травня 2021 року



ДЛЯ ОТРИМАННЯ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЗВЕРТАЙТЕСЬ:

КОСТЯНТИН ЛЕВЧЕНКО- 0671621073



ПОСИЛАННЯ НА ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ НА КУРС «КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ»:

https://docs.google.com/forms/d/1dVWc5-9zMs8lwOyYA7n_CYRv8vWVtwYKn1p12QLJUlM/edit?usp=sharing

QR код на посилання:



ПОСИЛАННЯ НА ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ НА КУРС «УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ»:

https://docs.google.com/forms/d/1YDavaUb4JxgOsmj_0wuUZDlH1LAOq6cM4oSV0T_6if0/edit?usp=sharing

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua