» Інформація для учасників АТО » Учасники АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію у Соснівці

Учасники АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію у Соснівці

Автор: admin2 от 23-03-2016, 11:05
 (голосів: 0)

Учасники АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію у Соснівці"Львівська обласна лікаря відновного лікування №3", яка знаходиться у містечку Соснівка Львівської області, запрошує учасників АТО на лікування та реабілітацію.

За словами головного лікаря Богдана Баранюка, курс лікування для бійців АТО розрахований приблизно на 14 днів. "Ця реабілітаційна програма фінансується із бюджету області, - каже Богдан Баранюк. - На один день для пацієнта-ветерана АТО виділяється близько 300 гривень: на ліки, харчування та проживання. У нас працює фаховий персонал, адже цей медичний заклад спеціалізується на лікуванні осіб, що задіяні у роботі на шахтах. А це, як відомо, важкий і виснажливий труд, що супроводжується цілою низкою захворювань".

У корпусі лікарні зроблено сучасний ремонт, у штаті є реабілітолог, масажисти, фізіотерапевтичне відділення з широким спектром фізіотерапевтичних електропроцедур: магнітотерапія, лазаротерапія, електрофорез тощо. Є кабінети бальнеології, водолікування, спелеотерапії, "соляна" кімната, тренажерний зал. Проводяться лабораторні обстеження.

Для того, щоб пройти необхідне лікування чи реабілітацію потрібно скерування амбулаторно-поліклінічних закладів області, або військкоматів за місцем реєстрації. Якщо демобілізовані бійці працюють, листки непрацездатності  відкриваються за місцем скерування. З документів при госпіталізації потрібно мати з собою паспорт та посвідчення учасника АТО. До того ж, кожен зацікавлений у проходженні реабілітаційних процедур учасник АТО може зв’язатись особисто із головним лікарем соснівської клініки Богданом Івановичем Баранюком за телефоном 050 523 85 25.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua