» Інформація для учасників АТО » Сім'ї учасників АТО отримали грошову допомогу

Сім'ї учасників АТО отримали грошову допомогу

Автор: admin2 от 29-06-2016, 17:01
 (голосів: 0)

Сім'ї учасників АТО отримали грошову допомогуНа Львівщині у рамках Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2016-2019 роки 26 родин загиблих військовослужбовців отримали матеріальну допомогу в розмірі по 100 тис грн.

Про це повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА.

"Демобілізовані воїни, які повернулися з АТО, отримують одноразову матеріальну допомогу в розмірі 3 тисячі гривень, - зазначив директор департаменту соціального захисту ЛОДА Василь Мартиняк. - Цьогоріч допомогу отримали вже понад 3400 учасників АТО на суму понад 10 мільйонів гривень. А загалом, враховуючи минулий рік, таку допомогу отримали 7430 демобілізованих”.

За словами директора департаменту, щомісячно отримують виплати по 2,5 тис грн також діти військовослужбовців та добровольців, які загинули під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО, та Героїв Небесної Сотні. Кошти виплачують дітям у віці до 18 років та у разі навчання на денній формі у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах І-ІV рівня акредитації до закінчення цими дітьми навчальних закладів, однак до дати досягнення ними 23 років. Станом на сьогодні виплату отримує 171 дитина.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua