» Цивільний захист » Обережно! Крижані бурульки!

Обережно! Крижані бурульки!

Автор: admin1 от 25-01-2019, 13:33
 (голосів: 0)

Обережно! Крижані бурульки!Сектор цивільного захисту Дрогобицької райдержадміністрації застерігає, що нестійкі погодні умови – відлига вдень і заморозки вночі, значне нагромадження снігу на покрівлях будинків сприяють активному утворенню бурульок та призводять до сповзання снігу, особливо зі старих будинків з похилим дахом, виступаючих архітектурних частин будівель. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків. Утворення бурульок є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати перехожих.

Загрозливою є ситуація поблизу під’їздів багатоповерхових будинків та при вході до торговельного майданчика. Вірогідність травмування в цих місцях є найвищою. Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, необхідно звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків. По можливості слід триматися на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, обираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста. Також потрібно бути обережним, йдучи повз будинки в період танення снігу, необхідно обходити ділянки, де звисають бурульки. Проходячи ці місця, спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів та бурульок.

Шановні мешканці міста та району, пам’ятайте, що дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить вам уникнути трагічних наслідків.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua