» Цивільний захист » У межах комісії ТЕБ і НС визначили заходи щодо стабілізації ситуації з проваллям біля Стебника

У межах комісії ТЕБ і НС визначили заходи щодо стабілізації ситуації з проваллям біля Стебника

Автор: admin2 от 16-03-2020, 09:28
 (голосів: 0)

У межах комісії ТЕБ і НС визначили заходи щодо стабілізації ситуації з проваллям біля СтебникаПізно ввечері, 15 березня відбулось позачергове засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолив  голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

Відтак, у межах засідання вирішили обмежити рух великовантажного транспорту на ділянці автомобільної дороги Дрогобич-Трускавець. Об’їзд - через міста Стебник та Борислав. Також необхідні зміни внесуть до маршрутів руху рейсових автобусів на автомобільній дорозі Дрогобич-Трускавець.

У свою чергу ПАТ “Стебницьке гірничо-хімічне підприємство “Полімінерал” повинне провести дозаповнення пустот рудника №2 розсолами зі хвостосховища, за їх наявної концентрації, та у визначені місця, відповідно до науково-обґрунтованих висновків.

Також департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з Державною екологічною інспекцією у Львівській області підготують звернення до Кабінету Міністрів України щодо негайного проведення Фондом Державного майна України повного аудиту зобов’язань згідно з договором купівлі-продажу частини акцій ДГХП “Стебницький “Полімінерал”.

Окрім того, Львівська обласна державна адміністрація, представники управління ДСНС, Головного управління Національної поліції здійснюватимуть цілодобовий моніторинг ситуації, яка складається в районі новоутвореного провалля.

Нагадаємо, що сьогодні, 15 березня, близько 11 години, утворилося нове карстове провалля поблизу Стебника, що у Дрогобицькому районі. Постраждалих немає.

Львівська обласна державна адміністрація просить мешканців дотримуватися правил техніки безпеки, не відвідувати місце провалля, адже це зона підвищеної небезпеки.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua