» Цивільний захист » На Львівщині запроваджують надзвичайну ситуацію

На Львівщині запроваджують надзвичайну ситуацію

Автор: admin2 от 24-03-2020, 09:04
 (голосів: 0)

На Львівщині запроваджують надзвичайну ситуаціюВчора пізно увечері відбулось позачергове засідання обласної комісії ТЕБ і НС під головуванням голови Львівської ОДА Максима Козицького.

За підсумками засідання ухвалили рішення про визначення ситуації, що склалася на території області у зв’язку з поширенням ГРВІ, спричиненої коронавірусом, як надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру регіонального рівня.

Під час засідання в.о. директора департаменту охорони здоров’я ознайомив присутніх із кількістю підозр на коронавірус.

«За результатами лабораторних досліджень на Львівщині є офіційно підтверджений випадок коронавірусу. це є підставою для введення надзвичайної ситуації та напрацювання плану відповідного реагування», - наголосив Андрій Васько.

Комісія ухвалила рішення ввести на території області надзвичайну ситуацію із 00:01 24 березня 2020 року. Усі органи переведено у режим роботи у в умовах надзвичайної ситуації.

«Попри введення надзвичайної ситуації, ми мусимо пам’ятати, що забезпечення людей засобами для існування на нашій відповідальності. Поки в країні не впроваджено надзвичайний стан, ми мусимо підтримувати економічну діяльність в регіоні», - акцентував голова Львівської ОДА Максим Козицький.

В межах засідання також обговорили необхідність формування переліку підприємств, що забезпечуватимуть життєдіяльність області.

Відтак, за результатами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій керівником робіт із ліквідації наслідків епідемії визначили профільного заступника голови ОДА Івана Собка. В межах своїх повноважень керівник робіт визначить склад та структуру штабу, що напрацює план заходів із ліквідації наслідків.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua