» Служба у справах дітей » На Дрогобиччині систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці»

На Дрогобиччині систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці»

Автор: admin1 от 7-08-2017, 16:51
 (голосів: 0)

На Дрогобиччині систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці»Відповідно до графіку проведення оперативно-профілактичний заходів (рейдів) «Діти вулиці», «Вокзал», служба у справах дітей Дрогобицької райдержадміністрації організовує та проводить спільні  з Дрогобицьким  ВП ГУНП у Львівській області, РЦСССДМ, відділом культури і туризму, відділом освіти райдержадміністрації рейди «Діти вулиці», «Вокзал». Мета даних рейдів: виявляти бездоглядних, безпритульних дітей, дітей, схильних до бродяжництва, жебракування, вчинення злочинів, правопорушень, вживання спиртних напоїв, наркотичних та токсичних речовин, виявляти порушення правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами щодо дітей.

Так, 5 серпня працівниками служби у справах дітей Дрогобицької райдержадміністрації спільно з Дрогобицьким ВП ГУНП у Львівській області, головним спеціалістом відділу освіти райдержадміністрації,   працівником ДРЦСССДМ організовано та проведено нічний рейд «Діти вулиці» у селах Лішня, Унятичі, Нагуєвичі.

Під час проведення  рейду виявлено неповнолітніх, які вживали спиртні напої. З дітьми проведено виховну роботу щодо недопущення в майбутньому антигромадської поведінки, а також попереджено про відповідальність за розпивання спиртних напоїв.

Працівниками служби у справах дітей та Дрогобицького відділу поліції ГУНП у Львівській області викликано батьків неповнолітніх для проведення індивідуально-профілактичних бесід та притягнення їх до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків.

За результатами проведення профілактичного рейду складений акт.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua