» Служба у справах дітей » Усиновлення — це любов назавжди!

Усиновлення — це любов назавжди!

Автор: admin2 от 28-09-2018, 12:31
 (голосів: 0)

Усиновлення — це любов назавжди! Добро і любов — головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти — це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківського піклування. Діти — найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У дітях — щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

Указом Президента України від 27.11.2008 року в Україні щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення — свято України, яке щороку співпадає із днем християнського Свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Усиновлення — це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов'язково надбаннями і дитини і дорослого. І тому саме напередодні такого свята хочеться від щирого серця привітати тих відважних батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину, побажати їм розуміння, доброти, терпіння та здоров'я. Адже бути батьками — це один із найважливіших обов'язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас цікавий та гідний старань.

Щастя Вам, шановні усиновлювачі, найкращої долі Вам і Вашим дітям!

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua