» Економіка » В райдержадміністрації відбувся обласний тематичний семінар для представників територіальних громад

В райдержадміністрації відбувся обласний тематичний семінар для представників територіальних громад

Автор: admin2 от 16-06-2021, 15:49
 (голосів: 0)

Сьогодні, 16 червня представники департаменту економічної політики Львівської ОДА та науково-експертного середовища провели у райдержадміністрації тематичний семінар щодо впровадження принципів стратегічного планування для представників територіальних громад Дрогобицького району.

У вступному слові перший заступник голови райдержадміністрації Роман Шлярп зазначив, що місцеві територіальні громади в більшості вже затвердили свої стратегії розвитку, але, в будь якому випадку, такий семінар є корисний і потрібний для розвитку громад, їх успішної участі у проєктах різних рівнів для досягнення позитивних змін.

Як зазначили фахівці ЛОДА, успішними сьогодні стають лише ті громади, які вдало використовують стратегічні переваги території та в першу чергу поліпшують умови, які впливають на комфортність проживання та ведення бізнесу.

Методичні рекомендації представникам громад надали заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Вадим Табакера, науковці ГО «Інститут Міжнародних Економічних досліджень», інші фахівці.

Як наголошують в департаменті економічної політики, семінари мають дати старт серії робочих зустрічей зі стратегічного планування у територіальних громадах. Департамент спільно із науково-експертним середовищем забезпечить всебічний професійний супровід процесу стратегічного планування найбільш активним громадам.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua