» Економіка » Про нові вимоги до участі в конкурсах мікропроектів йшлося на нараді в РДА

Про нові вимоги до участі в конкурсах мікропроектів йшлося на нараді в РДА

Автор: admin2 от 31-03-2015, 14:23
 (голосів: 0)

Про нові вимоги до участі в конкурсах мікропроектів йшлося на нараді в РДАСьогодні в райдержадміністрації відбулася робоча нарада з питань участі громад району в реалізації мікропроектів на умовах співфінансування за кошти обласної інвестиційної програми та інших програм.

У нараді, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький, взяли участь Доброгостівський, Ролівський та Долішньолужецький сільські голови, Підбузький селищний голова, в.о. керівника відділу освіти Іван Стецко, керівник управління капітального будівництва Василь Лішнянський.

Керівник відділу економіки Ярослава Ковтик повідомила, що для того, щоб заявлені мікропроекти отримали перспективи для реалізації в цьому році, необхідно подати в область визначений пакет оновлених документів до 15 квітня. Документи, подані до 23 квітня, будуть претендувати на позитивний результат в наступному році. Я. Ковтик надала присутнім методичні рекомендації для фахового заповнення документації. Загалом, обговорювалося питання щодо Сторонянської, Ролівської та Летнянської шкіл, об'єктів у Долішньому Лужку, Доброгостові, Підбужі, Довгому Гірському, Старому Кропивнику та в інших населених пунктах, які подали заявки на участь у конкурсі мікропроектів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua