» Економіка » У цьому році запроваджується новий підхід до конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку

У цьому році запроваджується новий підхід до конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку

Автор: admin2 от 16-06-2015, 09:40
 (голосів: 1)

У цьому році запроваджується новий підхід до конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвиткуЛьвівська облдержадміністрація повідомляє, що у поточному році запроваджується новий підхід до конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Процедура проведення відбору затверджена наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24 квітня 2015 року №80, який набрав чинності 22 травень 2015 року, відповідно до якої всі подані заявниками проекти повинні бути розміщені на он-лайн платформі Мінрегіону України (http://dfrr.minregion.gov.ua).

Регіональним адміністратором, який курує зазначену он-лайн платформу у Львівській області, визначено Тетяну Скрипець (тел. для довідок 2-999-284).

Заявник особисто зобов’язаний внести інформацію про проект на он-лайн платформу.

Процедура розміщення інформації щодо кожноого проекту така:

  • Заявник заходить на сайт http://dfrr.minregion.gov.ua/, вибирає «Реєстрація проекту», у віконці, що з’явиться обирає «Завантажити форму». Зазначену форму подання інформації для створення проекту регіонального розвитку в он-лайн платформі Державного фонду регіонального розвитку необхідно заповнити та надіслати на e-mail skrypets@loda.gov.ua.

  • Регіональний адміністратор вносить отриману від заявника проекту на он-лайн платформі інформацію – назву заявника та e-mail тощо.

  • Заявнику на e-mail надходить повідомлення з вказанням персонального логіна та пароля, які необхідно ввести за адресою: http://dfrr.minregion.gov.ua/ «Реєстрація проекту», далі - «перейдіть до вводу логіну та паролю» і ввести інформацію щодо проекту.

Звертаємо увагу на наступне:

  • заявниками проектів та програм можуть бути лише органи виконавчої влади та місцевого самоврядування (відділи, департаменти, безпосередньо установи комунальної власності не можуть бути заявниками, а лише відповідальними підрозділами органу влади за реалізацію проекту);

  • рекомендуємо електронні адреси заявника, що вказуються у формі подання інформації для створення проекту регіонального розвитку в он-лайн платформі Державного фонду регіонального розвитку, використовувати усі, окрім адрес з доменами mail.ru та ukr.net;

  • у формі подання інформації в останній стрічці необхідно вписати одне із технічних завдань, якому відповідає ваш проект:

1. Прискорення економічного зростання.

2. Розвиток сільських територій.

3. Розвиток туристичного і рекреаційного потенціалу.

4. Підвищення якості життя населення.

Наголошуємо, що вносити інформацію про проект можна в декілька етапів, щоразу натискаючи «Зберегти». Лише після введення всієї необхідної інформацію про проект потрібно клікнути на «Подати проект», після чого внесення жодних змін щодо проекту неможливе.

Враховуючи, що всі подані заявниками проекти (прийом яких в паперовому вигляді тривав з 25 березня до 23 квітня 2015 року) та результати їх оцінки кожним експертом повинні бути розміщені на зазначеній вище он-лайн платформі, просимо до 18 00 год. 16 червня 2015 року надати на адресу skrypets@loda.gov.ua заповнені форми подання інформації щодо кожного інвестиційного проекту.

Крім того інформуємо, що на скайп-конференції, яка відбудеться 18 00 год. 18.06.2015 з департаментом економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації і відділами економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості райдержадміністрацій, буде обговорено питання, які виникли в заявників у процесі заповнення інформації щодо проектів на он-лайн платформі Мінрегіону України. Рекомендуємо представникам сільських, селищних, районних, міських рад долучитись до участі у вищевказаній скайп-конференції у відповідних райдержадміністраціях.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua