» Економіка » Департамент економічної політики облдержадміністрації запрошує до співпраці банки і фінансово-кредитні установи для участі у мікрокредитуванні малого бізнесу

Департамент економічної політики облдержадміністрації запрошує до співпраці банки і фінансово-кредитні установи для участі у мікрокредитуванні малого бізнесу

Автор: admin2 от 12-05-2016, 12:30
 (голосів: 0)

Департамент економічної політики облдержадміністрації запрошує до співпраці банки і фінансово-кредитні установи для участі у мікрокредитуванні малого бізнесуВ рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 26.04.2016 року № 163, передбачено реалізацію заходів мікрокредитування малого бізнесу. Згідно положень Програми частина відсотків за кредитами взятими суб’єктами підприємницької діяльності, представниками малого бізнесу буде відшкодовуватись за рахунок бюджетних коштів.

Умови Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області передбачають надання кредитів суб’єктам малого бізнесу, які працюють у межах тих видів діяльності згідно КВКД 2010, що підпадають під перелік усіх груп Розділу 16 "Оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка, крім меблів; виготовлення виробів із соломи та рослинних матеріалів для плетіння", Розділу 31 Групи 31.0 "Виробництво меблів" (крім класу 31.03 "Виробництво матраців") та усіх груп Розділу 10 " Виробництво харчових продуктів" на:

  • придбання устаткування,обладнання, інших основних засобів виробничого призначення;

  • модернізацію технологічного процесу виробництва з метою зниження його собівартості;

  • впровадження технологій енергоефективності у виробничий процес;

  • розроблення нових видів продукції (товарів);

  • промоцію бізнесу і пошук нових ринків збуту.

У зв’язку з вищенаведеним департамент економічної політики обласної державної адміністрації запрошує до співпраці та пропонує банкам і фінансово-кредитним установам області подати пропозиції щодо умов надання кредитів для суб’єктів малого бізнесу (зокрема, але не виключно розміру відсоткової ставки, розміру комісії та інших умов кредитування).

Отримані пропозиції фінансово-кредитних установ будуть подані для розгляду та відбору постійній комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради За результатами проведеного відбору та згідно висновку комісії департамент економічної політики укладе угоди з тими фінансово-кредитними установами, які запропонують найменші відсотки по кредиту та кращу якість надання.

Пропозиції просимо надсилати на адресу департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації:79008, м. Львів, вул. В. Винниченка,18 e-mail:

gue@loda.gov.ua, тел.(032) 2999251.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua