» Економіка » Щодо Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Щодо Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Автор: admin2 от 2-06-2016, 15:33
 (голосів: 0)

Повідомляємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2014 року № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади” утворена Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (надалі Держпродспоживслужба ).

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.04.2016 року № 260-р "Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів", Держпродспоживслужба офіційно розпочала роботу і приступила до виконання функцій.

В Держпродспоживслужбу шляхом реорганізації та приєднання увійшли:

- Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарії;

- Управління фітосанітарної безпеки;

- Державна інспекція з питань захисту прав споживачів;

- Державна санітарно-епідеміологічна служба;

- Управління контролю у сфері насінництва та розсадництва;

- Сектор контролю за регульованими цінами.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1092 “Про утворення територіальних органів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів”, створене Головне управління Держпродспоживслужби в Львівській області ( Керівник Чушак Олександра Григорівна; юридична адреса : 79024, місто Львів, вул. Промислова, 9; e-mail: office @ vetmedlviv.ua); тел: (032) 252-69-29, факс: (032) 294-88-36). Територіальні органи утворені у всіх адміністративних районах та містах: Львів, Самбір, Дрогобич, Стрий, Червоноград.
Згідно повідомлення Держпродспоживслужби, суб’єкти господарювання всіх форм власності, які провадять діяльність з виробництва та/або реалізації соціально значущих продовольчих товарів, у разі збільшення оптово-відпускних цін протягом місяця більш як на 1 відсоток, повинні задекларувати їх зміну.

Для отримання висновків щодо розрахунків економічно обґрунтованих планованих витрат під час формування оптово-відпускних цін на продовольчі товари, суб’єктам господарювання необхідно подати до Держпродспоживслужби документи в обсязі та згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2007 № 1222 «Про затвердження Порядку декларування зміни оптово-відпускних цін на продовольчі товари».

Просимо довести вказану інформацію до відома керівників підприємств - виробників та реалізаторів соціально значущих товарів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua