» Інформація » Голова федерації футболу Дрогобиччини отримав подяку Олімпійського комітету

Голова федерації футболу Дрогобиччини отримав подяку Олімпійського комітету

Автор: admin1 от 9-09-2016, 13:02
 (голосів: 0)

Голова федерації футболу Дрогобиччини отримав подяку Олімпійського комітетуПодяку від голови відділення Національного Олімпійського комітету України  у Львівській області Юрія Турянського за активне сприяння у популяризації олімпійського руху у Львівській області й з нагоди Дня фізичної культури та спорту сьогодні, 9 вересня, вручив голові федерації футболу Дрогобицького району Василю Кобільнику голова райдержадміністрації Володимир Шутко.

«Приємно, що найбільш популярний вид спорту – футбол, гідно оцінений на рівні області. Турніри, які проводяться на Дрогобиччині дають свій результат – росте гідна зміна, про що свідчать успіхи наших футболістів на юнацьких, молодіжних та дорослих змаганнях. Переконаний, що наші спортсмени зможуть й надалі прославляти дрогобицький футбол», - сказав очільник району та побажав голові федерації футболу Дрогобиччини нових звершень та перемог.

На нагородженні були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад та головний спеціаліст з питань спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко.

Голова федерації футболу Дрогобиччини отримав подяку Олімпійського комітету
Голова федерації футболу Дрогобиччини отримав подяку Олімпійського комітету

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua