» Інформація » Програма урочистостей з нагоди Дня захисника України та 74-ї річниці створення УПА

Програма урочистостей з нагоди Дня захисника України та 74-ї річниці створення УПА

Автор: admin1 от 12-10-2016, 14:33
 (голосів: 0)

Програма урочистостей з нагоди Дня захисника України та 74-ї річниці створення УПАПро заходи з нагоди Дня захисника України та 74-ї річниці створення УПА, які відбудуться на Львівщині протягом 13-16 жовтня, розповіла в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації Марія Вагіла у середу, 12 жовтня, під час прес-конференції.
Програма урочистостей з нагоди Дня захисника України, 74-ї річниці створення УПА:
13-16 жовтня:
12.00 – 20.00 год - Фестиваль "Військових традицій і звитяг Руси-України": відтворення таборування військових формувань історичних періодів України (експонування військових одностроїв, спорядження, зброї, військової техніки).
13 жовтня:
14:00 - Відкриття виставки "Українська Друга світова" в Музеї визвольної боротьби України (вул. Лисенка, 23а).
14 жовтня:
9:00 - Молебень до Богородиці За Україну та її захисників в Гарнізонному Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла.
11:00 - Покладання квітів до Меморіалу невідомому вояку УПА. Зокрема виконання Державного Гімну України, зачитування присяги вояка Української Повстанської Армії .
11:40 - Покладання квітів та запалення лампадок на могилах борців за незалежність України на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.
12:00 - Покладання квітів та запалення лампадок до могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України під музичний супровід на полі почесних поховань № 76 Личаківського кладовища.
12:10 - Проведення панахиди за тими хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність України.
13:00 - Ритуал складання "Урочистої Присяги" першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут навпроти пам’ятника Тарасові Шевченку.
14:20 - Урочисте проходження ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут із подальшим переходом до Гарнізонного Храму Святих Верховних Апостолів Петра і Павла.
14:30 - Марш слави захисників Руси-України: урочисте проходження колон у одностроях військових формувань історичних періодів України (вул. Винниченка – пл. Митна – пл. Соборна – просп. Свободи – вул. Беринди – пл. Ринок – вул. Винниченка).
17:00 - Урочиста академія з нагоди Дня захисника України у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету
19:00 - Старт обласної теренової гри "Легенда УПА імені Миколи Лемика" (парк "Погулянка" Львів).
16 жовтня: 
16:00 - Фініш обласної теренової гри "Легенда УПА імені Миколи Лемика" (парк "Погулянка" Львів).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua