» Інформація » Органам місцевого самоврядування рекомендують обмежити роздрібний продаж алкоголю

Органам місцевого самоврядування рекомендують обмежити роздрібний продаж алкоголю

Автор: admin2 от 22-11-2016, 16:21
 (голосів: 0)

Органам місцевого самоврядування рекомендують обмежити роздрібний продаж алкоголюСьогодні, 22 листопада, Львівська обласна рада підтримала ініціативу департаменту соціального захисту населення ЛОДА обмежити роздрібний продаж алкоголю в торговельних мережах Львівської області з 22:00 до 10:00 год.

Так, ЛОР своїм рішенням рекомендувала органам місцевого самоврядування довести до суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями, пивом (крім безалкогольного), на території Львівської області встановити режим роботи з обмеженням реалізації з 22:00 до 10:00 год.

Відповідно до рішення контроль за дотриманням режиму реалізації алкогольних напоїв будуть забезпечувати органи національної поліції.

За словами заступника директора департаменту соціального захисту населення ЛОДА Оксани Соболь, очікується, що завдяки цьому рішенню в області зменшиться кількість порушень громадського порядку, зокрема злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, а в перспективі – мінімізується соціально-економічний вплив алкоголізму на суспільство.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua