» Інформація » У ЛОДА навчатимуть, як брати участь у міжнародних тендерах

У ЛОДА навчатимуть, як брати участь у міжнародних тендерах

Автор: admin2 от 2-03-2017, 15:46
 (голосів: 0)

У ЛОДА навчатимуть, як брати участь у міжнародних тендерахУ вівторок, 14 березня, у приміщенні Львівської ОДА (м. Львів, вул. Винниченка, 18, кім. №412) відбудеться регіональний семінар "Участь у міжнародних тендерах. Від ідеї до перемоги".

Про це повідомили в департаменті економічної політики облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, під час семінару в учасників сформують загальне розуміння положень Угоди СОТ про державні закупівлі (далі – GPA), а також обговорять нові можливості, які відкриваються для українського бізнесу в рамках приєднання до GPA.

Крім того, експерти проектного офісу USAID Trade Policy Program розкажуть зацікавленим українським компаніям про конкретні кроки для участі у міжнародних тендерах.

"Захід спрямований на пояснення конкретних комерційних вигод, які існують в низці країн, де українські компанії мають найбільший шанс на перемогу", - пояснив Роман Филипів.

Слід зазначити, що організаторами навчання є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України,  USAID Trade Policy Program за підтримки департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Щоб взяти участь у семінарі, який триватиме з 9:30 год до 15:00 год, необхідно звернутися за тел.: 032 261-22-00.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua