» Інформація » У п’ятницю на Львівщині стартує ХІ «Книжкова толока»

У п’ятницю на Львівщині стартує ХІ «Книжкова толока»

Автор: admin2 от 15-03-2017, 12:50
 (голосів: 0)

У п’ятницю на Львівщині стартує ХІ «Книжкова толока»Упродовж 17-19 березня на Львівщині, у м. Миколаєві, триватиме "ХІ Книжкова толока". Цього року фестиваль присвячений 100-річчю Української революції 1917-1921 років.

За словами організатора заходу Любові Хомчак, у п’ятницю у всіх школах Миколаївського району відбудуться зустрічі з письменниками. Також серед запланованих заходів – поетичні читання, круглі столи, майстер-класи для дітей, автораф-сесії, поетичні читання та виставки.

 Учасниками цьогорічної «Книжкової толоки» будуть понад 20 видавництв та близько 100 письменників зі всієї України, серед яких Олексій Чупа, Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Андрій Любка, Володимир Шовкошитний, Олександр Гаврош, Олег Стецишин, Василь Габор, Галина Пагутяк, Петро Шкарб’юк, Олександр Масляник, Валентин Терлецький та ін.

Зазначимо, що фестиваль відбудеться за сприяння та підтримки Львівської облдержадміністрації. Підтримувати такі заходи в районах Львівщині планують надалі. Крім того, як і торік організовуватимуть книжкові виставки в інших областях України аби популяризувати українську книгу.

Довідково: За сприяння Львівської обласної державної адміністрації впродовж 2016 року провели виїзні книжкові виставки на теренах Центральної та Східної України. Зокрема, в Краматорську, Миргороді, Запоріжжі, Херсоні, Ужгороді. Проводяться такі заходи в межах регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua