» Інформація » Питання реконструкції та будівництва доріг – у пріоритеті, - Володимир Гройсман

Питання реконструкції та будівництва доріг – у пріоритеті, - Володимир Гройсман

Автор: admin2 от 30-05-2017, 16:20
 (голосів: 0)

Питання реконструкції та будівництва доріг – у пріоритеті, - Володимир ГройсманУ межах робочої поїздки до трьох областей України Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибув на Львівщину, де оглянув стан виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування Н-02 Львів-Тернопіль. Загальна протяжність цієї дороги – 72,8 км. Ремонтні роботи розпочали у 2016 році, тоді відремонтували 40 км. Загальна вартість робіт – 755 млн грн.

«Питання реконструкції та будівництва автомобільних доріг є пріоритетом. Ми будемо їх будувати і будувати якісно. Сьогодні ми вже другий рік поспіль доводимо, що навести лад на українських дорогах можливо. Потрібен час, кошти ми навчились акумулювати, в тому числі від перевиконання митних платежів. Говорячи про планові показники Львівщини, то минулого року ми запланували для області кошти у сумі 1 млрд 200 млн грн, виконали на 2 млрд. Цього року плановий показник – 2 млрд 400 млн гривень, тобто вдвічі більше, ніж минулого року», - зазначив Глава Уряду.

Володимир Гройсман розповів, що цього року з усіх джерел акумулювали 30 млрд гривень на будівництво доріг в Україні. «Це втричі більше, ніж минулого року по факту виконання. Найголовніші завдання – це якість, технології та контроль використання коштів. Цього року я також пропонуватиму на розгляд будівництво міжнародної траси Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса. Ця дорога із огляду на впровадження безвізового режиму для України, має важливе значення, - додав Володимир Гройсман.

«Для нас дуже важливо, що керівник Уряду особисто побачив обсяг робіт, які сьогодні виконуються. Ми претендуємо на те, щоби бюджетні асигнування для Львівщини, які цього року є у розмірі 2,4 млрд, збільшили удвічі. Адже темпи виконання робіт по області дозволяють виконати роботи у межах 4 млрд. Додатково хочемо, аби виділили кошти на других шар доріг по роботах, які виконали у 2012 році та на завершення ремонту дороги на Самбір, Тернопіль, Червоноград», - наголосив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Володимир Гройсман також зазначив, що сьогодні оголосять тендер на спільну українсько-польську програму розбудови прикордонної інфраструктури. Фінансування – майже 2 млрд гривень. До кінці року розроблять документацію, наступного року проекти почнуть реалізовувати.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua