» Інформація » Львівщина проводжатиме в останню путь Блаженнішого Любомира скорботною траурною процесією

Львівщина проводжатиме в останню путь Блаженнішого Любомира скорботною траурною процесією

Автор: admin2 от 1-06-2017, 14:39
 (голосів: 0)

Львівщина проводжатиме в останню путь Блаженнішого Любомира скорботною траурною процесієюЗ Блаженнішим Любомиром прощатимуться на Львівщині два дні – 1 та 2 червня. Так від сьогодні частково перекривають рух у Львові, на вулицях, що межують з  собором св. Юра.

Зокрема, за даними поліції, у суботу, 3 червня, у зв’язку з траурною процесією, буде перекрито центр міста зранку та до 15.00 год, а також ситуативне перекриття руху за маршрутом ходи: вул. Листопадового Чину, Ген. Григоренка, Гнатюка, пр. Свободи, пл Міцкевича, пл Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, вул. В. Винниченка.

Також з 18.30 1 червня, перекритими будуть: вул. Листопадового Чину від вул. Б. Лепкого, а також прилеглі до неї – вул. Гоголя та вул. І. Огієнка від вул. Городоцької; вул. Матейка та вул. Новаківського від вул. К. Рилєєва; вул. Устияновича від вул. Професорської; вул. Озаркевича та вул. Шептицьких до вул. Сєченова; вул. Митрополита Андрея до вул. Митрополита Ангеловича.

В суботу, 3 червня,віряни проводжатимуть Блаженного Любомира до Києва – містом прямуватиме траурна процесія. Відтак, буде перекрито центр міста зранку та до 15.00 год, а також  відбудеться ситуативне перекриття руху за маршрутом траурної ходи: вул. Листопадового Чину, Ген. Григоренка, Гнатюка, пр. Свободи, пл Міцкевича, пл Галицька, пл. Соборна, пл. Митна, вул. В. Винниченка.

 Опісля, траурний кортеж попрямує до Києва.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua