» Інформація » На «Арені Львів» відбувся Національний телепроект «Українська пісня»

На «Арені Львів» відбувся Національний телепроект «Українська пісня»

Автор: admin1 от 29-08-2017, 09:17
 (голосів: 0)

На «Арені Львів» відбувся Національний телепроект «Українська пісня»На один день стадіон «Арена Львів» став сценою - потужним майданчиком, з якого звучали найкращі сучасні українські пісні.
Фіналістами Національного телепроекту «Українська пісня 2017» стали 15 молодих виконавців з усіх куточків України: від Ужгорода – до Харкова, від Львова – до Донецька, від Тернополя – до Дніпра. Талановиті співачки, співаки та групи, яких оргкомітет проекту відібрав із близько 300 заявок від представників нової генерації української музики, того дня виступили на «Арені Львів» в одному концерті-марафоні разом із найвідомішими українськими артистами - співачкою Златою Огнєвіч, гуртами «Тартак», «Антитіла» і «Скрябін». 
Фіналістами Телепроекту «Українська пісня 2017» стали виконавці та гурти, які працюють у різних музичних жанрах: «Шосте Чуття», Double Life, Юра Самовілов, Paulman, «Степ», Натоліч, Jazzforacat, San4ito/de Joker, LUKA, ХАС, VETA Kozakova, My Ree GROUP, а також KOST.band, «Біла Вежа» і Tasha Cruz.
Довідка. Національний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» започатковано торік з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном. За словами організаторів, головне їхнє завдання - створення музичного проекту із новим українським обличчям. Проекту, який стане подією не лише для України, а й набуде міжнародного значення. Гасло Ukrainian Song Project - «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!».
Національний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» підтримала українська влада: Кабінет Міністрів України, Міністерство культури України, Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада.

На «Арені Львів» відбувся Національний телепроект «Українська пісня»

На «Арені Львів» відбувся Національний телепроект «Українська пісня»
 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua