» Інформація » За підсумками ЗНО-2017 склали рейтинг найкращих шкіл Львівщини

За підсумками ЗНО-2017 склали рейтинг найкращих шкіл Львівщини

Автор: admin2 от 21-09-2017, 10:03
 (голосів: 0)

За підсумками ЗНО-2017 склали рейтинг найкращих шкіл ЛьвівщиниІнформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг загальноосвітніх шкіл Львівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року.

Відтак, найкращими загальноосвітніми закладами Львівщини визнали: Дрогобицький педагогічний ліцей, Новояворівський НВК «ЗОШ ІІ ст. - ліцей» Яворівського району, НВК «Рава-Руська школа-гімназія» Жовківського району, Підбірцівську ЗОШ І-ІІІ ст. Пустомитівського району та Яворівську гімназію ім. Осипа Маковея. Переглянути рейтинг та бали інших шкіл Львівської області можна тут. 

Зазначимо, що у якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів використали результати зовнішнього незалежного оцінювання, які отримали випускники шкіл у 2017 році.

Школи ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів ЗНО, отриманих учасниками тестування з усіх предметів, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи. Детальніше про алгоритм розрахунку рейтингового бала дивіться за посиланням. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua