» Інформація » «Наступного року оснащуватимемо «швидкі» новим обладнанням», - Олег Синютка

«Наступного року оснащуватимемо «швидкі» новим обладнанням», - Олег Синютка

Автор: admin2 от 14-11-2017, 14:21
 (голосів: 0)

«Наступного року оснащуватимемо «швидкі» новим обладнанням», - Олег СинюткаУ вівторок, 14 листопада для Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф презентували 2 нових автомобілі швидкої допомоги вітчизняного виробництва.

«Екстрена медицина допомог – потреба №1 в системі охорони здоров’я. На сьогодні ми маємо 2 автомобілі, які відповідають усім вимогам і до кінця року внаслідок перевиконання бюджету буде закупленено ще два автомобілі. Ми сподіваємось, що на наступний рік зможемо не лише збільшити кількість автомобілів, але й оснащимо наявні додатковим обладнанням», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Автомобілі швидкої допомоги класу “В” мають необхідне обладнання для надання екстреної медичної допомоги та транспортування пацієнта, що потребує медичного супроводу.

"На сьогодні міська станція обладнана 58 автомобілями, з них 22 - вітчизняного виробництва", - додав Олег Синютка.

Зазначимо, загальна вартість “швидких” – 4 млн гривень, автомобілі придбані за кошти обласного бюджету для оновлення рухомого складу Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua