» Інформація » Уряд упорядкував перелік документів для підтвердження статусу батьків багатодітних сімей

Уряд упорядкував перелік документів для підтвердження статусу батьків багатодітних сімей

Автор: admin2 от 20-11-2017, 15:45
 (голосів: 0)

Уряд упорядкував перелік документів для підтвердження статусу батьків багатодітних сімейУряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 №721 «Про внесення змін до пункту 3 Порядку виготовлення і видачі посвідчень батьків багатодітної сім'ї та дитини з багатодітної сім'ї».

Рішенням, яке прийняте на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення гарантій дотримання прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», встановлено, що довідка про взяття на облік внутрішньо переміщених осіб діє безстроково.

Відповідно, проставляти відмітки ДМС про реєстрацію місця проживання не потрібно.

Крім того, прийнятою постановою врегульовано питання забезпечення бланками посвідчень батьків багатодітних сімей, у складі яких є діти у віці від 18 до 23 років, які навчаються за кордоном за денною формою навчання.

Зокрема, до переліку документів, які необхідні для видачі зазначених посвідчень, необхідно подати копію довідки з навчального закладу (навчання дитини за межами України) з перекладом на українську мову, вірність якого засвідчена нотаріусом.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua