» Інформація » Програма енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки: на сесії прийняли зміни

Програма енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки: на сесії прийняли зміни

Автор: admin1 от 5-12-2017, 14:40
 (голосів: 0)

Програма енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки: на сесії прийняли зміниПід час сесії Львівської обласної ради внесено зміни до Програми енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки.
Зокрема, починаючи з 2018 року за рахунок коштів обласного бюджету здійснюватиметься відшкодування 10% тіла кредиту для мешканців Львівщини на встановлення приватних сонячних електростанцій.
Водночас відшкодування відсоткової ставки за кредитами, отриманими впровадження енергоощадних заходів з обласного бюджету здійснюватиметься в обсязі від 5% до 15% із врахуванням індексу податкоспроможності територій. Мешканці «бідніших» районів отримають більшу частку відшкодування, а «багатші» – дещо меншу.
Також, інформуємо, що в області діють районні програми здешевлення «теплих» кредитів, за якими з місцевих бюджетів надається додаткова компенсація тіла кредиту чи відсоткової ставки.
На сьогодні в районах та містах Львівської області діють 19 таких програм.
Програма демонструє свою ефективність і Львівщина залишається лідером в Україні з видачі кредитів на потреби енергозбереження для населення.
У департаменті паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА закликає користуватись пільговими кредитами, втановлювати енергоефективне обладнання та ощадно використовувати енергоресурси в своїх домівках.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua