» Інформація » Усіх охочих закликають долучитися до конкурсу «Підтримай Вікімандри українською»

Усіх охочих закликають долучитися до конкурсу «Підтримай Вікімандри українською»

Автор: admin2 от 26-01-2018, 14:30
 (голосів: 5)

Усіх охочих закликають долучитися до конкурсу «Підтримай Вікімандри українською»З 1 до 28 лютого триватиме конкурс «Підтримай Вікімандри українською», мета якого – наповнення інформацією вільного ілюстрованого онлайн путівника довідковою інформацією про подорожі українською та іншими мовами.

Вікімандри – один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія.

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Завдання конкурсантів – створювати нові та покращувати статті у Вікімандрах українською мовою, а також створювати нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами. Учасники мають бути зареєстрованими у Вікіпроектах.

Призовий фонд конкурсу становить 16 тисяч гривень. Головний приз – туристична поїздка в межах України, 2-10 місця у загальному заліку – сертифікати в онлайн-магазинах на туристичне, велосипедне приладдя тощо.

Проведення конкурсу «Підтримай Вікімандри українською» дасть можливість поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових мандрівок, а головне – створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.

Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитися тут.

Прикладиоформлення статей.

Перед написанням статті необхідно ознайомитись з матеріалами.

З пропозиціями щодо співпраці та запитаннями звертатися до організаційного комітету конкурсу : wmua-staff@wikimedia.org.ua

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua