» Інформація » Понад 70 проектів за кошти ДФРР реалізують у Львівській області

Понад 70 проектів за кошти ДФРР реалізують у Львівській області

Автор: admin1 от 26-01-2018, 16:12
 (голосів: 0)

Понад 70 проектів за кошти ДФРР реалізують у Львівській області проекти-переможці конкурсу на суму 286,3 млн гривень планують реалізувати на Львівщині у 2018 році. Такий перелік було затверджено на засіданні регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Львівській області.
Про це сьогодні, 26 січня, під час наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів.
Відтак, на засіданні затвердили 49 проектів на суму 191,4 млн гривень за основним напрямком, 7 проектів на суму 30,2 млн гривень за напрямом «Енергозбереження в закладах охорони здоров’я», 13 проектів на суму 33,8 млн. гривень за напрямом «Енергозбереження в закладах освіти» та 5 проектів на суму 30,8 млн гривень за напрямом «Розвиток спортивної інфраструктури».
Серед районів області найбільшу кількість проектів реалізують у Пустомитівському, Самбірському та Городоцькому районах, серед міст обласного значення – у Львові та Дрогобичі. 
Рейтингові списки проектів можна переглянути на онлайн платформі ДФРР за посиланням.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua