» Інформація » Розвиток українського книговидання і періодики - один з пріоритетів роботи Львівської ОДА

Розвиток українського книговидання і періодики - один з пріоритетів роботи Львівської ОДА

Автор: admin1 от 2-02-2018, 16:58
 (голосів: 0)

Розвиток українського книговидання і періодики - один з пріоритетів роботи Львівської ОДАДепартамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА підтримує місцевих книговидавців шляхом викупу частини тиражу на конкурсній основі. У 2017 році закупили 163 найменувань видань, загальним тиражем понад 17 тисяч. Загалом на конкурс подали 450 примірників книг. 
Про це повідомила сьогодні, 2 лютого, під час звіту т.в.о директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ольга Березюк.
«Львівська область згідно з даними Книжкової палати України за 2017 року займає 3 місце в Україні за випуском книг і брошур. За 9 місяців минулого року в області випущено 946 примірників книжкової продукції загальним тиражем 1 млн 201 тис примірників», – наголосила Ольга Березюк.
Також Ольга Березюк зазначила, що департамент проводив конкурс підтримки періодичних видань.
«У 2017 році на конкурс подали 25 заявок, 21 видання отримало дотацію з обласного бюджету на загальну суму 800 тис гривень. Це часописи «Дзвін», «Нова Неділя», журнали «Світ Дитини», «Універсум тощо»», - розповіла Ольга Березюк.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua