» Інформація » Голова райдержадміністрації зустрівся з родинами загиблих учасників АТО

Голова райдержадміністрації зустрівся з родинами загиблих учасників АТО

Автор: admin2 от 16-02-2018, 13:20
 (голосів: 0)

Голова райдержадміністрації зустрівся з родинами загиблих учасників АТОСьогодні члени сімей воїнів з Дрогобицького району, які загинули, захищаючи Україну від ворога на сході України, беруть участь у презентації книги “Вони воювали за Україну”, яка відбувається у Львові. Разом з родинами загиблих в презентації беруть участь працівники управління праці та соціального захисту та районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Перед від'їздом до Львова з рідними Дмитра Лесишака, Степана Бродяка, Івана Габчака зустрівся голова райдержадміністрації Володимир Шутко. Очільник району поспілкувався з родинами новітніх героїв щодо їхніх потреб та проблем, вирішення яких перебуває в компетенції райдержадміністрації.

 

Поїздка родин загиблих до Львова відбувається за сприяння райдержадміністрації.Голова райдержадміністрації зустрівся з родинами загиблих учасників АТО Книга “Вони воювали за Україну” присвячена світлій пам’яті 225 військовослужбовців з Львівщини, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України.

Презентація проходить в приміщенні Львівської обласної філармонії. Запрошені родичі загиблих, представники духовенства, народні депутати України, представники місцевої влади, командири військових підрозділів, керівники правоохоронних органів Львівщини, громадські організації, волонтери.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua