» Інформація » Львівщина та Азербайджан налагоджують багатовекторну співпрацю

Львівщина та Азербайджан налагоджують багатовекторну співпрацю

Автор: admin1 от 21-02-2018, 16:23
 (голосів: 0)

Львівщина та Азербайджан налагоджують багатовекторну співпрацюСьогодні, 21 лютого, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Азербайджанської Республіки в Україні Азером Худаяром оглу Худієвом.
«Дякуємо, що уже 25 років ваша країна є нашим стратегічним партнером. А також за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, адже це питання є для нас дуже важливим», - наголосив Олег Синютка.
Перебуваючи на Львівщині із робочим візитом, Посол подякував голові облдержадміністрації за можливість зустрітися та узгодити питання двостороннього співробітництва.
«Україна є для нас братньою країною. Ми пишаємося, що ваша держава є нашим стратегічним партнером. Відтак, ми зацікавлені у поглибленні нашої співпраці », - наголосив Азер Худієв.
В межах зустрічі Олег Синютка ознайомив гостей із досягненнями Львівщини в економічній, енергетичній, туристично-рекреаційній, інфраструктурній та ІТ-сферах.
Зокрема, докладно зупинились на розвитку енергетики та розбудові інфраструктури, а також покращенні логістичних сполучень із Європою.

Львівщина та Азербайджан налагоджують багатовекторну співпрацю

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua