» Інформація » Підприємство «Клінгспор» переміщує із Франції на Львівщину частину виробництва

Підприємство «Клінгспор» переміщує із Франції на Львівщину частину виробництва

Автор: admin1 от 2-03-2018, 11:50
 (голосів: 0)

Підприємство «Клінгспор» переміщує із Франції на Львівщину частину виробництваГолова Львівської ОДА Олег Синютка оглянув виробничі потужності ТОВ “Клінгспор” - підприємства з 100% іноземними інвестиціями німецької компанії KLINGSPOR AG у м. Великі Мости Сокальського району. 
ТОВ “Клінгспор” є провідним виробником абразивних матеріалів з представництвом в більш ніж 39 країнах. Продукція компанії багато років використовується в металообробній, деревообробній промисловості, будівництві та інших галузях, та завдяки своїй високій якості користується попитом як на європейському, так і на українському ринках. Компанія працює на світовому ринку понад 125 років, а в Україні цього року планує відсвяткувати свою 10 річницю.
Підприємство «Клінгспор» переміщує із Франції на Львівщину частину виробництваЛише за останні чотири роки діяльності на Львівщині підприємство інвестувало в завод понад 7 мільйонів євро.
На сьогодні компанією збудовано виробничі, складські та адміністративні приміщення загальною площею 6,7 тис.м.кв. (м. Великі Мости, Сокальський район), та працевлаштовано понад 200 людей. І вже в цьому році планується переміщення частини виробничих потужностей з Франції в Україну.
Політика компанії спрямована на постійний жорсткий контроль якості. На сьогодні в асортименті абразивів Klingspor понад 50 тисяч найменувань продукції.
Виробничі приміщення компанії переконують ультрасучасним машинним парком та висококваліфікованим персоналом. Високу якість інструментів забезпечують комплексною перевіркою всіх деталей виробництва: від закупівлі сировини до виробництва продуктів та поставки нашим клієнтам.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua