» Інформація » Ухвалення в першому читанні Закону про нацбезпеку сприятиме ефективнішій взаємодії України з НАТО - Президент

Ухвалення в першому читанні Закону про нацбезпеку сприятиме ефективнішій взаємодії України з НАТО - Президент

Автор: admin2 от 5-04-2018, 14:52
 (голосів: 0)

Ухвалення в першому читанні Закону про нацбезпеку сприятиме ефективнішій взаємодії України з НАТО - ПрезидентПрезидент Петро Порошенко вітає ухвалення Верховною Радою в першому читанні законопроекту «Про національну безпеку України», адже він дає можливість більш ефективного співробітництва України й Альянсу у захисті територіальної цілісності та незалежності нашої держави.

Під час спілкування із персоналом Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні Глава держави повідомив, що Верховна Рада ухвалила в першому читанні поданий ним проект Закону «Про національну безпеку».

«Щойно мені передзвонили і повідомили, що Парламент підтримав в першому читанні мій законопроект «Про національну безпеку України». Чому це так важливо? Бо цей законопроект відкриває двері для ефективної взаємодії з НАТО», - наголосив Президент і додав, що тепер НАТО з більшою ефективністю допомагатиме нам захищати українську землю.

Петро Порошенко також нагадав, що Україна відбудувала свою армію і створила умови для гідного забезпечення українських воїнів. Все це стало можливим завдяки підтримці як союзників нашої держави, так і її громадян, переконаний Глава держави.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua