» Інформація » Львівщина – лідер з розвитку мережі дитячих будинків сімейного типу

Львівщина – лідер з розвитку мережі дитячих будинків сімейного типу

Автор: admin2 от 13-04-2018, 14:54
 (голосів: 0)

Львівщина – лідер з розвитку мережі дитячих будинків сімейного типуЛьвівщина – лідер із розвитку мережі дитячих будинків сімейного типу. Зокрема область є першою в Україні, де планують збудувати малий груповий будинок.

Про це йшлося сьогодні, 13 квітня, під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка.

«Піонерами у цьому році в нас знову є Львівська область, яка планує будувати малий груповий будиночок. Ми разом з Міністерством регіонального розвитку опрацьовуємо рекомендації, які будуть надані області на будівництво ДБСТ та малого групового будинку», - зазначила заступник Міністра соціальної політики України Олександра Чуркіна.

Малий груповий будинок є новою формою утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В будинку проживатиме до 10-ти дітей, які вестимуть спільний побут. З дітьми працюватиме соціальний працівник та психолог.

Зазначимо, що цьогоріч в області планують відкрити 6 ДБСТ. У містах Радехів, Золочів, Львові, селах Наварія Пустомитівського району та Пнікут Мостиського району.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua