» Інформація » “Ми повинні зробити все, щоб дати Україні дорогу для вступу в Північноатлантичний альянс”, – Олег Синютка

“Ми повинні зробити все, щоб дати Україні дорогу для вступу в Північноатлантичний альянс”, – Олег Синютка

Автор: admin1 от 18-04-2018, 18:01
 (голосів: 0)

“Ми повинні зробити все, щоб дати Україні дорогу для вступу в Північноатлантичний альянс”, – Олег СинюткаСьогодні, 18 квітня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось виїзне засідання Військового комітету НАТО на рівні військових представників. 
Делегацію привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка.
“Знаково, що засідання Військового комітету НАТО відбувається у країні, яка зробила свій вибір у бік західних цивілізаційних цінностей. Ці цінності ми сьогодні захищаємо зі зброєю в руках. Боротьба на Сході йде не тільки за територію, а за вибір усього світу, не лише України. Я пишаюсь, що останні дані опитування говорять про те, що 80% мешканців Львівщини підтримують вступ України в структури НАТО. Для нас НАТО – це не тільки військові реформи, але й стандарти життя людей. Сьогодні ми повинні зробити все, щоб дати Україні дорогу для вступу в Північноатлантичний альянс, якщо ми не зробимо цього, ціна, яку ми заплатимо завтра буде набагато вища. Я переконаний, що тут люди, які продемонструють світу, що Україна і Північноатлантичний альянс рухаються назустріч і Україна отримає своє місце серед країн Північноатлантичної безпекової структури”, - зазначив Олег Синютка.
Голова Військового Комітету НАТО генерал Петр Павел запевнив у підтримці України.
“Ми будемо продовжувати нашу роботу, ми сподіваємось, що буде підтримка України зі сторони НАТО”, - наголосив Петр Павел.
Зазначимо, виїзне засідання проводять з метою продовження військово-політичного діалогу між Україною та НАТО, обговорення пріоритетних напрямів розвитку військового співробітництва та ознайомлення делегації НАТО зі змінами безпекової ситуації в Україні та навколо її кордонів.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua