» Інформація » Віталій Скоропад попередив керівників про неприпустимість залучення мінімізаторів до виконання робіт за бюджетні кошти

Віталій Скоропад попередив керівників про неприпустимість залучення мінімізаторів до виконання робіт за бюджетні кошти

Автор: admin2 от 27-04-2018, 15:26
 (голосів: 0)

Віталій Скоропад попередив керівників про неприпустимість залучення мінімізаторів до виконання робіт за бюджетні коштиСьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації з поточних питань.

Керівник відділу освіти Іван Стецко інформував про першочергові кроки та заходи відділу , заплановані у районі в рамках освітньої реформи.

На нараді йшлося про ефективне та цільове використання бюджетних коштів. Обговорювалося питання проведення електронних закупівель товарів, робіт і послуг через систему Prozorro. Вітілай Скоропад попередив керівників про суворе дотримання чинного законодавства, а також нагадав про виконання доручення голови ЛОДА щодо проведення через електронну систему допорогових закупівель. Він також наголосив на неприпустимості укладання угод на виконання робіт за бюджетні кошти з підприємцями-мінімізаторами, тобто тими, хто використовує нелегальну працю і відповідно не сплачує податків.  

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua