» Інформація » На засіданні Координаційної ради розглянули пропозиції до проведення Третього щорічного форуму громадських організацій

На засіданні Координаційної ради розглянули пропозиції до проведення Третього щорічного форуму громадських організацій

Автор: admin1 от 10-05-2018, 17:41
 (голосів: 0)

На засіданні Координаційної ради розглянули пропозиції до проведення Третього щорічного форуму громадських організаційСьогодні, 10 травня, відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства, в межах якого розглянули пропозиції до проведення Третього щорічного форуму громадських організацій «Партнерство та розвиток».
Під час засідання підбили підсумки виконання Плану заходів щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на 2018 у Львівській області за І квартал.
«Відповідно до плану заходів на Львівщині відбуваються консультації та круглі столи із представниками громадянського суспільства, яких провели уже більше п’яти сотень. Окрім того, за кожним пунктом плану заходів триває робота. Профільні комісії громадської ради дуже активно співпрацюють із департаментами, тож громадські організації подають свої пропозиції та бачення, які теж активно залучаються у роботу», - зазначила директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк.
Окрім того, розглянули пропозиції співпраці органів влади з інститутами громадянського суспільства в умовах децентралізації.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua