» Інформація » Треба докласти максимум зусиль для зупинки політичного проекту «Північний потік-2», який руйнує єдність ЄС – Президент

Треба докласти максимум зусиль для зупинки політичного проекту «Північний потік-2», який руйнує єдність ЄС – Президент

Автор: admin2 от 23-05-2018, 10:17
 (голосів: 0)

Треба докласти максимум зусиль для зупинки політичного проекту «Північний потік-2», який руйнує єдність ЄС – ПрезидентПрезидент Петро Порошенко та Президент Естонії Керсті Кальюлайд під час переговорів детально обговорили питання «Північного потоку-2». Про це Президент України повідомив під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів.

«Чітко наголосили, що цей проект не є економічним проектом. Шкодить європейській єдності. Чітко наголосили на тому, що на сьогоднішній день нам треба докласти максимум зусиль, щоб політичний проект, який руйнує єдність європейського союзу, був зупинений», - зауважив Глава держави.

Президент також запевнив естонську колегу, що Україна готова надати будь-які гарантії надійності і ефективності енергетичного транзиту через свою територію. «Україна має унікальні можливості, підземні сховища, має достатні резерви для збільшення обсягу транзиту. І ми дуже дякуємо Естонії за повну підтримку цієї позиції», - наголосив він.

Президенти України та Естонії також обговорили можливості для покращення і прискорення співпраці країн в сфері енергоефективності, де разом зі Швецією, Фінляндією, Німеччиною, Естонія є одним із головних учасників Фонду енергоефективності. «Використання цих технологій зробить Україну енергетично незалежною і конкурентоздатною», - наголосив Петро Порошенко.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua