» Інформація » Підтримка інновацій і стартапів – важливий вектор роботи Уряду

Підтримка інновацій і стартапів – важливий вектор роботи Уряду

Автор: admin1 от 25-05-2018, 11:23
 (голосів: 0)

Підтримка інновацій і стартапів – важливий вектор роботи УрядуПро важливість розвитку високотехнологічної економіки сьогодні, 25 травня, розповів заступник міністра економічного розвитку Михайло Тітарчук, який перебуває на Львівщині із робочим візитом.
За його словами підтримка інновацій – важливий чинник розвитку економіки, а охорона прав інтелектуальної власності повинна здійснюватися на національному рівні.
«Міністерство економічного розвитку формуватиме політику, яка полегшить пошук фінансування, підтримки стартапів, розвитку державних та недержавних програм підтримки. З часом більшість новаторських ідей має втілюватися в в реальні проекти, а не залишатися на полицях лабораторій чи дослідницьких центрів», - зазначив Михайло Тітарчук.
Головним розробником законопроекту «Про розвиток інновацій» є Мінекономрозвитку. Нове законодавство про інновації має створити фундамент про підтримку інновацій, закріпити сучасні принципи та поняття згідно з кращими міжнародними практиками.
Також заступник міністра наголосив, що через нагальну потребу змін у сфері інтелектуальної власності реформа системи стала пріоритетною для Уряду.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua