» Інформація » Естонські туроператори відвідали Львівщину із промоційним туром

Естонські туроператори відвідали Львівщину із промоційним туром

Автор: admin1 от 4-06-2018, 15:13
 (голосів: 0)

Естонські туроператори відвідали Львівщину із промоційним туромДнями завершився промоційний тур Львівщиною для представників туристичних компаній з Естонської Республіки. Очолювала делегацію перший секретар з економічних питань, співробітництва в галузі розвитку та гуманітарної допомоги Посольства Естонії в Києві Хелен Еннок.
У межах програми учасники делегації ознайомилисьіз санаторно-курортними комплексами Трускавця, Славська, Волосянки та Орева, відвідали Міжнародну клініку реабілітації Методом Козявкіна, Державний історико-культурний заповідник «ТуСтань», м. Дрогобич та взяли участь в майстер-класі з ковальства.
«Україна та Львівщина зокрема є цікавими напрямками для подорожуючих з Естонської Республіки. Старше покоління естонців звичайно знають про Львівщину, проте ми повинні ознайомити молоде покоління з туристичними можливостями вашого регіону. Ми раді бачити і українських туристів в Естонії, тому сподіваюсь, що цей тур стане початком для майбутньої співпраці», - заначила Хелен Еннок.
Зі слів гостей з Естонської Республіки, Львівщина вразила своїм різноманіттям туристичних пропозицій, особливо запам`ятались Трускавець, його рівень медичних, реабілітаційних послуг, природа, гори та відпочинкові комплексиСлавського, Волосянки та Орева, пропозиції спортивного туризму (гірськолижні курорти, велотуризм), місцева кухня та гостинні люди.

Естонські туроператори відвідали Львівщину із промоційним туром

Естонські туроператори відвідали Львівщину із промоційним туром

Естонські туроператори відвідали Львівщину із промоційним туром

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua