» Інформація » До Перспективного плану спроможних територіальних громад Львівщини внесли зміни

До Перспективного плану спроможних територіальних громад Львівщини внесли зміни

Автор: admin1 от 5-06-2018, 16:32
 (голосів: 0)

До Перспективного плану спроможних територіальних громад Львівщини внесли зміниНа Львівщині схвалили зміни до Перспективного плану спроможних територіальних громад Львівщини у частині Сокальського району.
Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 5 червня, на черговій сесії Львівської обласної ради.
Відтак, беручи до уваги висновок постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин схвалили зміни до Перспективного плану в частині Сокальського району Белзька, Великомостівська, Сокальська, Червоноградська та Сілецька міські громади.
«На підставі проекту рішення пропонується сформувати 5 громад на території Сокальського району. Усі громади є профіцитні, тож можна передбачити їх активну участь в інвестиційному розвитку регіоні. На підставі підрахунків, кількість населення та пунктів дозволить забезпечити надання освітянських, інфраструктурних, медичних та інших послуг», - зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.
Ухвалені зміни подадуть на розгляд та затвердження Кабінету Міністрів України. Пропонований склад спроможних територіальних громад Сокальського району тут

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua