» Інформація » Сьогодні розпочався другий день роботи III Форуму місцевого розвитку у Трускавці

Сьогодні розпочався другий день роботи III Форуму місцевого розвитку у Трускавці

Автор: admin1 от 22-06-2018, 11:25
 (голосів: 0)

Сьогодні розпочався другий день роботи III Форуму місцевого розвитку у ТрускавціЦентральною панельною дискусією  дня буде – “Карпатська мережа регіонального розвитку: на шляху до єдиної стратегії для Українських Карпат”.

Окрім того, відбудуться цікаві обговорення під час таких дискусій: “Що чекає на ліси в Карпатах”, “Інструменти фінансування транскордонної співпраці та регіонального розвитку”, “Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти”, “Українсько-польська транскордонна співпраця після 2020 року: разом покращуємо якість життя мешканців прикордоння”, “Міжмуніципальне українсько-німецьке співробітництво: кращі практики та перспективи”, “Роль бізнесу в об’єднанні країни”,“Транспортна інфраструктура як передумова регіонального розвитку”, “Чи здатні медіа об’єднати країну”.

Також в межах форуму заплановано засідання секції місцевого економічного розвитку Асоціації міст України “Практика та перспективи економічного розвитку територіальних громад” .Цьогоріч обрано для обговорення три стратегічні напрями: інструменти забезпечення сталого розвитку Карпатського Єврорегіону, можливості для підтримки регіонального та місцевого розвитку, Схід і Захід разом: регіональний вимір загальноукраїнської солідарності.

Зауважимо, що програма Форуму передбачає 21 дискусійну панель, в якій візьме участь 130 спікерів. Зокрема, у перший день Форуму відбудеться 8 панельних дискусій. Також запланований 31 супровідний захід.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua