» Інформація » Питання спортивної адаптації військових після фронту порушили під час дискусійного клубу

Питання спортивної адаптації військових після фронту порушили під час дискусійного клубу

Автор: admin1 от 23-06-2018, 11:12
 (голосів: 0)

Питання спортивної адаптації військових після фронту порушили під час дискусійного клубуНа виконання Указу Президента «Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій» розроблять комплекс заходів і напрацюють дієві способи для надання можливості учасникам АТО отримати якісну і доступну реабілітацію.
Про це йшлося вчора, 22 червня, під час дискусійного клубу «Ігри Нескорених: чому важлива спортивна адаптація військових після фронту».
«Зараз триває робота над усіма деталями якісного втілення цього указу. Указ прийняли зовсім нещодавно, тож за місяць пропрацювати усі нюанси неможливо. Зараз важливо зосередитись не лише на фізичній реабілітації, а насамперед на психологічній та соціальній стороні. Треба розуміти, що до кожного учасника АТО, який повертається з війни, треба знайти той шлях, який виведе його з дому і змотивує до подальшого розвитку », - зазначив координатор центру допомоги АТО Володимир Шамрай.
Нагадаємо указ вступив у дію 12 травня 2018 року. Документ забезпечить формування системи спортивної реабілітації ветеранів в Україні, доступність занять спортом для осіб із інвалідністю. Також він передбачає розширення мережі спортзалів та забезпечення доступності протезів для заняття спортом. Окремо в Указі передбачено залучення учасників бойових дій до спортивних змагань та інших заходів, зокрема міжнародних, проведених за участю країн-членів НАТО.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua