» Інформація » Питання відновлення цілісності України порушили на науковій конференції

Питання відновлення цілісності України порушили на науковій конференції

Автор: admin1 от 2-07-2018, 16:10
 (голосів: 0)

Питання відновлення цілісності України порушили на науковій конференціїСьогодні, 2 липня, відбулась науково-практична конференція «Механізм малих кроків», в межах якої порушили питання втілення Стратегії відновлення цілісності України і де окупації Донбасу.
Представники правоохоронних органів, юристи, науковці та представники влади обмінялися думками щодо механізмів вирішення питання у правовому полі.
«Економічні стимули – це один із найдієвіших важелів зміни суспільних настроїв. Варто показувати мешканцям тимчасово окупованої території як піднялась Україна. Якщо вони бачитимуть вищий рівень життя і чутимуть від українців, що добробут зростає, то вибір буде очевидним. Окрім того, інформаційна політика держави мусить бути зорієнтована на патріотичний розвиток, а військово-патріотичне виховання має починатися в юному віці. Тому важливо підготувати інформаційний та суспільно-психологічний плацдарм для деокупації та реінтеграції Донбасу», - зазначила заступник керівника апарату Львівської облдержадміністрації Оксана Томашук.
Під час конференції учасники взяли участь у дискусійних панелях, зокрема, щодо законодавчого забезпечення врегулювання конфлікту, політологічного аналізу ситуації та комунікаційної стратегії, а також закцентували увагу на усуненні екологічних ризиків та введенні миротворчих місій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua