» Інформація » На Львівщині тривають засідання робочих груп з відбору проектних ідей для реалізації Стратегії розвитку області на 2019-20 роки

На Львівщині тривають засідання робочих груп з відбору проектних ідей для реалізації Стратегії розвитку області на 2019-20 роки

Автор: admin2 от 4-07-2018, 16:24
 (голосів: 0)

На Львівщині тривають засідання робочих груп з відбору проектних ідей для реалізації Стратегії розвитку області на 2019-20 рокиСьогодні, 4 липня відбулось перше засідання робочої групи із відбору проектних ідей до Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Львівської області на 2019-2020 роки. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Засідання провели по напрямку «Конкурентоспроможна економіка». Відтак представили 34 проектні ідеї, які стосувались підтримки індустріальних парків,розвитку інноваційних хабів, механізмів підтримки та розвитку кластерів, створення мережі Фаблабів Львівщини тощо.

Графік засідань робочих груп з питань відбору проектних ідей до Плану заходів реалізації Стратегії на 2019-2020 роки доступний за посиланням.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua