» Інформація » На Львівщині урочисто відзначили День українських миротворців

На Львівщині урочисто відзначили День українських миротворців

Автор: admin1 от 13-07-2018, 14:25
 (голосів: 0)

На Львівщині урочисто відзначили День українських миротворцівСьогодні, 13 липня, у музеї “Арсенал” відбулись урочистості з нагоди Дня українських миротворців.
Українських миротворців привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук та вручила подяки й грамоти облдержадміністрації.
“Дякую за ваш героїзм. Не може називатись народ великим, якщо не пам’ятатиме своїх героїв. Нині триває війна, але ви є миротворцями і щитом, який захищає захід Європи. Як говорить Президент, Україна – це воїни, які захищають землю, це мова, яка захищає серце, це віра, яка захищає душу. Ми є сильною країною, яка рухається вперед, завдячуючи мові, вірі і вам”, - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.
З нагоди свята у музеї презентували виставку “Українські миротворці” - спільний проект воєнно-історичного музею 58-го Будинку офіцерів та Львівського історичного музею.
“Лейтмотивом виставки є слова з Біблії: “Блаженні миротворці, бо вони синами Божими зовуться. Ця виставка є кроком поваги, бажанням віддати повагу вам і тим людям, які підтримували миротворчу місію під егідою ООН чи інших країн та організації. 22 миротворчі операції здійснили сухопутні війська, 23 здійснили флот і ми зображаємо це у виставці. Тут особисті речі людей, артифакти, привезені з миротворчих місій”, - зазначив завідувач воєнно-історичного музею 58-го Будинку офіцерів ЗСУ Сергій Паліса.

На Львівщині урочисто відзначили День українських миротворців

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua