» Інформація » Мешканців Львівщини закликають долучитись святкування 1030-річчя хрещення України-Руси

Мешканців Львівщини закликають долучитись святкування 1030-річчя хрещення України-Руси

Автор: admin1 от 25-07-2018, 12:25
 (голосів: 0)

Мешканців Львівщини закликають долучитись святкування 1030-річчя хрещення України-РусиЛьвівщина разом з усією Україною святкуватиме 1030-річчя хрещення України-Руси. Про це йшлося сьогодні, 25 липня, під час засідання організаційного комітету у Львівській ОДА.
Так, у суботу, 28 липня, о 15:00 год на проспекті Свободи перед пам’ятником Т.Г. Шевченку у Львові відбудуться святкові урочистості, присвячені 1030-річчю хрещення Київської Русі-України. Мешканців області закликають долучитись до спільної екуменічної молитви за Україну за участі представників усіх конфесій. Опісля відбудеться концерт духовної музики.
З нагоди святкування річниці хрещення України-Руси організують тематичні виставки, зустрічі у бібліотеках, тощо.
«Захід у суботу розпочнеться із спільної екуменічної молитви. Також ми плануємо організувати мандрівну виставку з нагоди річниці, яка до кінця року експонуватиметься у всіх районах області. ЇЇ повинні організувати фахівці, для того, щоб експонати були насправді цікавими та несли у собі цінне інформативне наповнення», - наголосила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації Мирослава Туркало.
Окрім того, у храмах усіх населених пунктів області відбудуться святкові літургії, також організують релігійні, просвітницьких та культурно-концертних заходів з нагоди святкування.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua