» Інформація » На Львівщині порушать питання перспектив діяльності АТ «Укргазвидобування» у регіоні

На Львівщині порушать питання перспектив діяльності АТ «Укргазвидобування» у регіоні

Автор: admin1 от 25-07-2018, 15:43
 (голосів: 0)

На Львівщині порушать питання перспектив діяльності АТ «Укргазвидобування» у регіоніУ четвер, 26 липняу Львівській обласній державній адміністрації відбудеться круглий стіл на тему: «Обговорення перспектив діяльності АТ «Укргазвидобування» у Львівській області».
АТ «Укргазвидобування» проведе з представниками органів місцевого самоврядування та виконавчої влади обговорення досягнення у видобутку природного газу на територіях, де Товариство здійснює свою діяльність, що спрямовано на енергетичну незалежність країни.
Представники АТ «Укргазвидобування» висвітлять вплив діяльності Товариства на екологічну ситуацію в Львівській області та організацію екологічного моніторингу. Презентують стратегію розвитку партнерських відносин з місцевими громадами та органами влади.
Також представлять соціально-інфраструктурні проекти АТ «Укргазвидобування» у Львівській області у розрізі стратегії компанії та можливостей громад. Розглядатиметься такожпозитивний вплив діяльності Товариства на фінансове забезпечення і розвиток регіону. Акцентують увагу на коштах, щонадходять від рентних платежів до місцевих бюджетів та проінформують про прогнозний обсяг їх надходжень до кінця року.
Після виступів відбудеться публічна дискусія з питань, що виникають під час діяльності АТ «Укргазвидобування» у Львівській області.
Учасники: керівники ГПУ «Львівгазвидобування», представники АТ «Укргазвидобування», керівництво сільських, селищних та районних рад, представники органів місцевого самоврядування, журналісти, громадські активісти.
Серед спікерів - Ростислав Замлинський – перший заступник голови Львівської ОДА, Андрій Білоус – перший заступник голови Львівської обласної ради, Володимир Соколовський – директор з земельних відносинАТ «Укргазвидобування», Олександр Сендега – директор філії ГПУ «Львівгазвидобування», Андрій Охотніков – начальник департаменту земельних відносин АТ «Укргазвидобування», Руслан Гречаник – директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.
Початок о 10:00 год за адресою: м. Львів, вул. Винниченко, 18, каб. 257.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua