» Інформація » Мешканців Львівщини закликають підтримати десантників на змаганнях з функціонального багатоборства

Мешканців Львівщини закликають підтримати десантників на змаганнях з функціонального багатоборства

Автор: admin1 от 27-07-2018, 16:40
 (голосів: 0)

Мешканців Львівщини закликають підтримати десантників на змаганнях з функціонального багатоборстваУ неділю, 29 липня, о 15:00 у Львові відбудеться ІІ-й Всеукраїнський чемпіонат на здобуття титулу “Найбільш фізично підготовлена команда військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗСУ”. Кращі бійці Десантно-штурмових військ змагатимуться на унікальній кросфіт-арені просто неба.
Суддівський склад чемпіонату забезпечить Федерація функціонального багатоборства України.
Львівські десантники боротимуться за медалі із командами із чотирьох десантно-штурмових бригад України.
«Такі змагання відбуваються серед різних родів військ. Нещодавно подібний чемпіонат відбувся серед нацгвардійців. Біля пам’ятника Шевченку ми розкладемо сертифіковану багатофункціональну кросфіт-арену, на якій проводять офіційні змагання», - зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім'як.
До Львова на змагання приїдуть десантники із Миколаєва, Житомира, Гвардіська та 81-ї окремої мобільної бригади.
«Команди із п’яти учасників виконуватимуть різноманітні завдання, що мають на меті показати хто найсильніший десантник. Цього року вдалось залучити до цих змагань команду 80-ї окремої десантно-штурмової бригади "Реват 80 ОДШБР". Запрошуємо усіх в неділю повболівати за найсильніших», - закликав начальник управління фізичної підготовки десантно-штурмових військ ЗСУ підполковник Андрій Палагін.
Кросфіт є програмою вправ на силу та витривалість, до складу якої входять переважно добірки аеробних вправ, зарядки та важкої атлетики.
«Цей вид спорту формує з людини універсального бійця. Можна підіймати важкі речі, тренувати витривалість та водночас бути дуже гнучким. Це важлива частина у підготовці військовослужбовця. Адже несучи на собі усе спорядження вагою до 30 кілограмів, мусить мати значну фізичну підготовку», - наголосив тренер Олег Глянцев.
Нагадаємо, 24 липня, десантники, які братимуть участь в Другому всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства провели відкрите тренування перед змаганнями.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua