» Інформація » За результатами конкурсу проектів місцевого розвитку відібрали більше тисячі мікропроектів

За результатами конкурсу проектів місцевого розвитку відібрали більше тисячі мікропроектів

Автор: admin1 от 31-07-2018, 09:32
 (голосів: 0)

За результатами конкурсу проектів місцевого розвитку відібрали більше тисячі мікропроектівУже декілька років в області реалізувують Програму проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку, яка має на меті поліпшити матеріально-технічний стан об’єктів соціальної інфраструктури в населених пунктах, благоустрій територій та інші пріоритети.
Особливістю цієї програми є те, що обласний бюджет допомагає органам місцевого самоврядування, які на її виконання залучають кошти громади та спонсорські кошти на паритетних умовах.
В поточному році в результаті конкурсу відібрано 1007 мікропроектів на суму 123 млн грн з обласного бюджету та 130 млн грн з місцевих бюджетів. Зокрема, в галузі освіти передбачено реалізувати 411 проектів, в галузі охорони здоров’я - 90, культури - 188, житлово-комунальному господарстві (вуличне освітлення) - 112 та в інших пріоритетах – 206 проектів.
Так на сьогоднішній день місцевим бюджетам перераховано 17,8 млн грн, а освоєно лише 7,5 млн. грн., що становить 6,3 відсотків до річних призначень.
Слід зазначити, що в місті Бориславі та Перемишлянському районі виконані роботи становлять лише 2 % до річних призначень, ОТГ Підберізці та Щирець – 3 %, містах Львові, Дрогобичі та Трускавці, а також в Кам`янка-Бузькому районі - 4 %, Пустомитівському районі -5%, Старосамбірському районі – 8%, Новому Роздолі – 9%, Сокальскому районі – 11%, ОТГ Ходорова та Рудки – 15 % та Стрийському районі - 18 %. Не виконувалися роботи в місті Стрию та Мостиському районі, а також у Вільшаницькій, Воле-Баранецькій, Дублянській, Луківській, Новострілищанській, Новоміській, Давидівській, Шегинівській, Велико-Любінській, Магерівській, Волицькій, Солонківській, Кам`янка-Бузькій та Мурованській об’єднаних територіальних громадах.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua